• head_banner_01
  • head_banner_02
  • New Technology Aroma Vitamin C Shower FIlter

    Téhnologi Anyar Aroma Vitamin C Pancuran FIlter

     6 Ambu AROMA  - Bantosan anjeun bersantai awak capé sareng pikiran setrés

    PENGAYAAN Kulit & Rambut - ningkatkeun pelembab, pamulihan, pemutihan, sareng élastisitas kulit

    Beunghar VITAMIN C - Bahan Vitamin tina gél vitamin bakal ngaleungitkeun 99,9% residu klorin sareng Boga pangaruh antioksidan sareng nyayogikeun vitamin kana kulit anjeun

    Saringan épéktip - Éta ngaluarkeun karat & zat ngabahayakeun tina cai keran kalayan épéktip

  • OEM PP Cotton shower head cartridge filter Core

    OEM PP Kapas pancuran sirah cartridge filter Core

    Saringan pancuran Tech Anyar - produk Generasi ka-2, Harder, fitration langkung épéktip, Permeability Tinggi

    Saringan Pancuran - Kanggo pamimpin, Karat, Debu, Nemotodes, Jsb.

    Hirup Panjang - 3-6 Bulan

    OEM ODM - Kapasitas Produksi Luhur, Produk ngarobih.

     

  • OEM Aroma Vitamin C shower filter cartridge

    OEM Aroma Vitamin C kartrid saringan pancuran

    Produk OEM

    Nyoplokkeun Klorin - Épéktip ningkatkeun rambut sareng kaayaan kulit anjeun

    Ambu Aroma - 6 Ambu aya

    Jasa panjang Kahirupan- 5000L nganggo cai