• head_banner_01
  • head_banner_02
  • Chrome On/Off Switch Rainfall Shower Head

    Chrome Hurungkeun / Pareum Ngalihkeun Pancuran Kepala Hujan

    Bahan Plastik ABS, Chrome Rengse, On / Off Switch, Rain Shower, 360 ° Rotatable.

  • New Technology Aroma Vitamin C Shower FIlter

    Téhnologi Anyar Aroma Vitamin C Pancuran FIlter

     6 Ambu AROMA  - Bantosan anjeun bersantai awak capé sareng pikiran setrés

    PENGAYAAN Kulit & Rambut - ningkatkeun pelembab, pamulihan, pemutihan, sareng élastisitas kulit

    Beunghar VITAMIN C - Bahan Vitamin tina gél vitamin bakal ngaleungitkeun 99,9% residu klorin sareng Boga pangaruh antioksidan sareng nyayogikeun vitamin kana kulit anjeun

    Saringan épéktip - Éta ngaluarkeun karat & zat ngabahayakeun tina cai keran kalayan épéktip

  • New tech High Pressure Filtered Hand Shower

    Tekanan Anyar Tekanan Tinggi Disaring Hand Pancuran

    Mandi tangan bahan PC kualitas luhur, Aliran Spiral Tekanan Tinggi, Filter cecekelan sareng saringan disk, manik mineral disarankeun. Inti katun PP sareng inti serat karbon diaktipkeun sayogi.

  • Flexible PVC Shower Hose

    Selang Pancuran Pancuran PVC

    Selang Pancuran Pancén fléksibel didamel tina bahan PVC kualitas luhur, tahan panas sareng anti pulas, sambungan Kuningan.

  • OEM PP Cotton shower head cartridge filter Core

    OEM PP Kapas pancuran sirah cartridge filter Core

    Saringan pancuran Tech Anyar - produk Generasi ka-2, Harder, fitration langkung épéktip, Permeability Tinggi

    Saringan Pancuran - Kanggo pamimpin, Karat, Debu, Nemotodes, Jsb.

    Hirup Panjang - 3-6 Bulan

    OEM ODM - Kapasitas Produksi Luhur, Produk ngarobih.

     

  • Fashion Water Saving Hand Shower Head

    Hémat Pancuran Cai Sirah Sirah

    Pancuran tangan hemat cai bertekanan tinggi kalayan apperansi Pantun, Disk vitamin C saringan sareng saringan cecekelan.

     

  • OEM Aroma Vitamin C shower filter cartridge

    OEM Aroma Vitamin C kartrid saringan pancuran

    Produk OEM

    Nyoplokkeun Klorin - Épéktip ningkatkeun rambut sareng kaayaan kulit anjeun

    Ambu Aroma - 6 Ambu aya

    Jasa panjang Kahirupan- 5000L nganggo cai

  • Luxury Carbon Fiber Shower Head With Filter

    Kepala Pancuran Serat Karbon Méwah Sareng Filter

    Bahan Awak Résin ABS - Téktur keramik lemes sareng tegep, hipu sapertos giok
    Titanium Pelat melengkung dilarapkeunSirah ukuran anu langkung lega + Pelengkung asa seger parasaan 
    Bakteriostatik ACF karbon diaktipkeun | Antibakteri pérak anorganik
    Saringan aromatik anti skalaInhibitor skala asam amino partikel Aromatik 
  • Luxury Matte Black Filtered Shower Head

    Méwah Matte Hideung Disaring Sirah Kepala

    • Matte Hideung bérés-Pancuran panangan anjeun bakal katingali endah pisan. Matte hideung bérés hulu péngkolan.
    • LASER-TUNNEL Téknologi- Tekanan tinggi ngamungkinkeun ngahémat cai 30%.
    • Saringan dobel- Disk filter ngandung manik, cecekelan filter: katun PP, serat Karbon, Vitamin C
    • Produk lengkep Disaluyukeun. Bahan (ABS, PC) sareng warna tiasa diluyukeun
  • New Technology ceramic mineral handheld shower head with filter

    Téknologi Anyar sirah pancuran genggam mineral keramik kalayan saringan

    Sirah pancuran méwah Abs Resin Spa kalayan 2 filter diwangun dina, punten mikaresep waktos spa anjeun!

    Lempeng titanium - Pelat paduan Titanium anu diterapkeun masihan aliran cai anu langkung lega tibatan pelat datar

    Filter Kalsium sulfit Disk - elemen saringan perawatan kulit antibakteri sulfit kalsium

    Baktériostatik ACF karbon diaktipkeun - Dirobih serat karbon diaktipkeun | Antibakteri pérak anorganik

  • High Pressure Shower head- Chrome plated

    Sirah Pancuran Tekanan Tinggi- Chrome dilapis

    • Chrome Plated bérés-Pancuran panangan anjeun bakal katingali endah pisan.
    • LASER-TUNNEL Téknologi- Tekanan tinggi ngamungkinkeun ngahémat cai 30%.
    • Saringan dobel- Filter disk ngandung manik, katun PP, serat Karbon, Vitamin C
    • Produk lengkep Disaluyukeun. Bahan (ABS, PC) sareng warna tiasa diluyukeun
  • Small Multi-Filtered shower head

    Sirah pancuran Multi-Saring leutik

    • Téknologi Perforasi laser-TUNNEL nganteurkeun tekanan cai anu endah
    • Leutik- 8,3 * 2,5 inci. Sanaos pipit imah alit, janten paripurna!
    • Saringan tripel- sababaraha saringan pikeun ngahasilkeun cai bersih, bersih.
    • Aroma rasa- Aroma ngahasilkeun rasa katengtreman, rélaxasi, seger sareng karaharjaan.
    • Manik mineral- Cai mineral tiasa ngajamin kulit sareng rambut anu jelas.