• head_banner_01
  • head_banner_02

OEM PP Kapas pancuran sirah cartridge filter Core

Pedaran pondok:

Saringan pancuran Tech Anyar - produk Generasi ka-2, Harder, fitration langkung épéktip, Permeability Tinggi

Saringan Pancuran - Kanggo pamimpin, Karat, Debu, Nemotodes, Jsb.

Hirup Panjang - 3-6 Bulan

OEM ODM - Kapasitas Produksi Luhur, Produk ngarobih.

 


  • Pabrikan: Xinpaez
  • Fitur: Saringan pancuran
  • Jumlah minimum order: 1000
  • Naha bakal nampi kustomisasi: OEM, ODM ditarima
  • Ukuran: 70/106/124/118 MM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katun PP Pancuran saringan Inti
    Kualitas bahan: serat poliéster (bahan PP)
    Waktos ngagantian: 3 ka 6 bulan, gumantung kana kualitas cai, normalna 10000L.
    Fungsi: Saring kokotor koloid, leutak, karat, endog serangga, polutan organik, jst
    Laju Saringan: 5 Mikron

    PP filtration Principle

    Prinsip Saringan
    Unsur filter katun PP didamel tina résin polipropilén salaku bahan baku pikeun ngadamel serat, anu kaiket ku serat nyalira. Struktur unsur saringan mangrupikeun struktur kalayan serat lapisan luar anu kandel, serat lapisan jero anu ipis, lapisan luar anu leupas, sareng lapisan jero anu ketat. Nyaring ti luar ka jero, langkung caket kana lapisan jero unsur panyaring, langkung alit ukuran pori, langkung luhur akurasi filtrasi.
    Filtrasi jero gradién unik ieu ngawangun pangaruh résidu filter tilu diménsi, anu tiasa multi-lapisan sareng struktur jero, kalayan kapasitas nyepeng kokotor ageung; PP ngalembereh ditiup unsur filter anu kuat, nalika filter inlet sareng outlet pressure bédana nyaéta 0.4Mpa, laju aliran filtrasi ageung, sareng bédana tekanan alit, Inti filter henteu cacad; Éta ngahijikeun saringan permukaan, jero, kasar sareng rupa; Éta ngagaduhan ciri aliran ageung, résistansi korosi, tekanan tinggi. Ieu dianggo pikeun meungpeuk partikel ageung sapertos karat, keusik sareng endog serangga dina cai.

    shower Filter replacement

    Parentah ngagantian
    Ngawangkong ngeunaan gaganti, Kusabab elemen saringan katun PP kagolong kana unsur filter tahap munggaran nalika mandi, langkung ti 80% tina kokotor bakal disaring dina tahap ieu, sareng langkung pangotor anu disaring, unsur filter bakal gampang diblokir. Ku alatan éta, kahirupan unsur katun PP téh pondok pisan. Unsur saringan panginten kedah digentos langkung ti dua bulan di daérah anu teu ngagaduhan kualitas cai, sareng daérah anu pangpanjangna kalayan kualitas cai anu langkung saé moal ngaleuwihan genep bulan. Janten upami anjeun mésér sirah pancuran nganggo elemen katun PP, pikeun nyingkahan polusi sekundér, disarankeun anjeun ngaganti inti saringan unggal 3-6 bulan atanapi langkung.

    Filter core hardness contrast

    Kumaha nangtoskeun kualitas unsur saring katun PP
    1. Mangga parios beurat na. Urang tiasa ngukur beurat ku panangan urang. Beuratna beurat, beuratna kapadetan serat unsur panyaring. Kualitasna ogé langkung saé.

    2. Mangga parios bahan na. Nalika milih saringan, anjeun kedah optimis ngeunaan matéri unsur panyaring. Warna inti saringan biasa nyaéta seragam sareng permukaan na rata. Permukaan saring anu handap henteu seragam dina warna sareng goréng téksturna.

    3. Katekanan. Sacara umum, beuki luhur kapadetan serat saringan. Langkung saé kinerja komprési, langkung saé kualitas inti katun PP filter. Urang tiasa nangtoskeun ku ngaraos karaos, langkung kuat karaosna panangan, langkung saé kinerja komprési.

    Umumna kami nyayogikeun opat ukuran, jasa OEM sareng ODM sayogi. Henteu janten masalah naon anu anjeun peryogikeun,

    urang tiasa ngaropea na. Ayeuna urang gaduh 10 lini produksi anu damel di PP Core kalayan kaluaran bulanan 2 juta.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami