• head_banner_01
  • head_banner_02

Unsur saringan tina nyucikeun cai kedah sering dirobih. Naha tiasa diteruskeun ngagunakeunana? Anjeun bakal ngartos saatos maca

Unsur filter tina pemurni cai anu dipasang di bumi sering dirobih. Naha kuring tiasa nyeuseuh sareng neraskeun nganggona? Ieu henteu saé!

 pikeun kaamanan panggunaan cai sacara umum, Kami yakin yén seueur rumah tangga parantos dipasang nyucikeun cai. Cai keran ngalir kaluar saatos disucikeun ku panyucian cai sareng disaring supados kualitas cai langkung bersih. Cai keran tiasa dimurnikeun, sacara ageung, kiridit pikeun unsur panyaring. Hiji-hiji unsur saringan nyucikeun sumber cai, sareng akhirna unsur panyaring ngahalangan kokotor.

photobank (10)

Kusabab ieu, unsur panyaring bakal janten kotor saatos lami dianggo, sareng éta bakal kaleungitan fungsi nyucikeun cai. Ku waktos ayeuna, elemen filter kedah digentoskeun pikeun teras-terasan nganggo pemurni cai. Saatos nganggo pemurni cai, seueur réréncangan parantos nyebatkeun masalah, nyaéta biaya ngagunakeun panyucian cai pikeun ngagentos unsur saringan bakal gancang ngaleuwihan harga panyucian cai.

Nyatana, ieu kasus na. Harga nyucikeun cai sakitar sababaraha rébu potongan. Nanging, panyucian cai ngagaduhan sababaraha unsur saringan, sababaraha puluhan elemen saringan, sareng sababaraha ratusan elemen saringan, sareng sababaraha elemen saringan peryogi sababaraha sasih. Éta kudu diganti sakali unggal genep bulan atanapi sakali sataun. Biaya unsur saringan ditambah biaya dina situs pikeun ngagentos elemen panyaring mémang kawilang tinggi.

Sababaraha réréncangan nyarankeun yén kumargi mahal pisan pikeun ngarobih unsur saringan, naha anjeun tiasa ngaluarkeunana sareng ngumbah nyalira teras nganggo éta? Ngumbah ku cai sareng pasang deui deui, naha éta bakal mangaruhan panggunaan?

Mimiti, struktur elemen filter henteu sakumaha saderhana anu urang pikirkeun. Unsur filter dibagi kana sababaraha bahan pikeun nyaring sagala rupa kokotor ageung sareng alit. Kami nyandak elemen filter, sareng anu tiasa urang laksanakeun nyaéta bilas permukaan unsur filter ku cai. Mémang dimungkinkeun pikeun ngumbah sababaraha kokotor, tapi éta saeutik pangaruhna.

Unsur saringan énggal umumna bodas dina penampilan, sareng éta tiasa janten hideung atanapi coklat saatos nganggo kanggo sababaraha waktos. Ieu mangrupikeun adsorpsi tina sababaraha kokotor. Hal-hal ieu henteu tiasa dikumbah ngan ukur ku nyeuseuh ku cai. Komo upami permukaanna bersih, épék nyaring henteu merta Éta tiasa dijamin yén sadayana mésér pemurni cai pikeun ngajantenkeun sumber cai langkung bersih, sareng ngagentos unsur panyaring najis. Nyatana, masih kénéh ngotorkeun sumber cai.

Ku alatan éta, pikeun pertimbangan kaséhatan sareng kaamanan, anjeun henteu kedah ngantep ngagentos elemen panyaring sareng bersihkeun unsur panyaring nyalira. Pamakean wajar unsur filter tiasa ngajantenkeun pemurni cai leres-leres dimurnikeun. Gaya nyucikeun cai ogé parantos ngalaman parobihan ageung. Sababaraha pemurni cai gaduh gaganti anu langkung saderhana tina unsur panyaring. Anjeun tiasa mésér unsur saringan nyalira pikeun ngagentosana. Aya ogé bahan énggal anu parantos dianggo lami. Upami anjeun henteu hoyong ngarobih unsur saringan sacara sering, Anjeun ogé tiasa ngagentos panyucian cai baheula di bumi ku anu merenah.


Pos waktos: Jul-09-2020