• head_banner_01
  • head_banner_02

Ganti "unsur filter" tina panyucian cai di bumi anjeun. Émut deui sareng inum "cai bersih"!

Ayeuna kaayaan hirup jalma beuki hadé, sareng aranjeunna mimiti ngudag kualitas kahirupan. Paduli naha anjeun tuang, nginum atanapi nganggo dina kahirupan, anjeun kedah séhat, sareng upami perlu, anjeun bakal nganggo sababaraha mesin pikeun ngabantosan, sahingga anjeun tiasa mastikeun yén kabutuhan sadidinten aman sareng séhat.

-

Cai mangrupikeun hal anu peryogi pisan dina kahirupan urang, sareng ayeuna beuki seueur jalma anu mulai merhatoskeun kasalametan panggunaan cai. Sacara umum, cai di bumi urang diangkut ku pepelakan cai ngalangkungan pipa. Jenis cai ieu didesinféksi sareng disterilkeun, tapi sababaraha gas atanapi zat anu disterilkeun bakal tetep dina cai, sareng bakal aya karat dina pipa cai. Shedding, sahingga bakal asup kahirupan urang sapanjang pipa sareng aliran cai.

Éta ogé pikeun alesan ieu yén seueur rumah tangga ayeuna masang pemurni cai pikeun ngabantosan sumber cai. Kusabab panyucian cai ngandung unsur panyaring, éta tiasa nyerep kaseueuran kokotor sareng baktéri dina cai keran, sahingga sumber cai anu diubaran ku pemurni cai bakal langkung aman sareng bersih pikeun nginum atanapi masak. Nanging, kusabab elemen filter dianggo pikeun tapis, elemen filter ogé kedah diganti. Sakumaha seringna kedah diganti?

Ayeuna, jinis pembersih cai di pasar béda-béda, sareng panggunaan alami unsur panyaring ogé bénten, sareng harga masing-masing jinis penggantian filter ogé bénten pisan. Huahua dinten ayeuna ngawartosan anjeun kumaha sering pikeun ngagentos tilu jinis unsur panyaring dina pasaran. kasihatan!

1. Filter karbon diaktipkeun

Urang sadayana terang yén karbon anu diaktipkeun mangrupikeun zat anu nganggo adsorpsi anu kuat, janten seueur pabrik panyucian cai anu ngagunakeunana salaku bahan utama saringan panyucian cai. Sacara umum, nalika karbon diaktipkeun dianggo salaku unsur panyaring, éta kedah dibagi kana karbon anu tos diaktipkeun sareng karbon pasca-aktif, sahingga dua tingkat éta tiasa dianggo babarengan pikeun nyerep kaleungitan bau sareng klorin dina sumber cai. Nanging, karbon anu diaktipkeun ogé bakal jenuh saatos dianggo jangka panjang, sareng biasana kedah diganti unggal genep bulan ka sataun.

2. katun PP

Kapas PP mangrupikeun hal anu nyaring partikel ageung dina cai, sapertos jinis sédimén sareng kokotor logam anu tiasa diandelkeun pikeun meungpeuk di luar panto. Sarua sareng kasa, dibungkus sareng pipa pikeun nyaring puyuh, sabab hal-hal anu disaringna ageung, janten umur jasa bakal langkung pondok tibatan cai anu lebet, sakitar 4 sasih kanggo dilaksanakeun Diganti.

3. mémbran Ultrafiltration

Nalika anjeun nguping nami mémbran ultrafiltration, anjeun kedah terang yén volume anu disaring umumna relatif leutik. Saatos disaring, cai keran tiasa dirobih janten cai murni. Kusabab kualitas panyaringna anu handap, waktos ngagantian sacara alami bakal langkung lami, umumna ngan ukur unggal 2 taun.

Nalika panyucian cai dianggo, hal anu paling penting nyaéta ngitung unsur saringan, janten urang kedah ngagentos sareng ngabersihkeun dina waktosna, supados mastikeun yén urang tiasa nginum cai bersih unggal waktos!


Pos waktos: Jul-09-2020