• head_banner_01
  • head_banner_02

Naha nyucikeun cai manpaat? Naha nempatkeun katun PP heula? Xinpaez nyandak anjeun ngartos saringan katun pp

Dina kaseueuran pemurni cai bumi, unsur filter tahap kahiji mangrupikeun unsur katun PP. Unsur saringan tahap munggaran henteu ngan ukur sacara langsung mangaruhan kualitas cai, tapi ogé mangaruhan pangaruh filtrasi tilu tahap atanapi opat tahap saterasna sareng umur unsur filter, janten PP Kualitas unsur saring katun khusus penting pikeun nyucikeun cai.

photobank (10)-min
photobank (11)-min

1. Naon saring katun PP? Naon kaunggulanana?

Unsur saring katun PP: partikel polipropilén anu henteu beracun sareng henteu bau, unsur filter tubular anu tatu sareng kabeungkeut ku pemanasan, lebur, puteran, traksi, sareng panampian. Akurasi luhur filtrasi tiasa ngahontal 1 Micron. Struktur unsur saringan disaring ti luar ka tingkat jero. Beuki deukeut kana lapisan jero unsur saringan, langkung alit ukuran pori na sareng akurasi filter langkung luhur. Katun PP ngagaduhan ciri aliran ageung, tahan korosi, tekanan tinggi sareng biaya murah. Hal ieu utamina dianggo pikeun meungpeuk partikel ageung sapertos karat, sedimen, sareng zat anu ditunda dina cai.

1. Stabilitas kimia katun PP saé pisan. Stabilitas kimia katun PP saé pisan. Salian dikorosi ku asam sulfat pekat sareng asam nitrat pekat, éta henteu sacara kimia ngaréaksikeun sareng agén kimia anu sanés. Maka, éta tiasa nolak asam, alkali, pelarut organik sareng minyak tanpa hariwang ngeunaan polusi sékundér nyalira.

2. Henteu aya résiko kacemar ku bahan baku sanés nalika ngariung inti saringan katun PP. Beungkeutan inti saring katun PP henteu meryogikeun panggunaan bahan sanés. Éta gumantung kana beungkeutanana nyalira sareng saling saling ngawangun pikeun ngabentuk inti filter tina sababaraha ukuran. Aya résiko kontaminasi ku bahan baku anu sanés.

3. tapis katun PP henteu meryogikeun tekanan listrik. Salami prosés panipuan diri, dibentuk struktur microporous labyrint tilu diménsi, anu ngagaduhan luas permukaan anu khusus sareng porositas anu langkung luhur. Hal ieu ngamungkinkeun saringan katun PP ngandung seueur kokotor, sareng dina waktos anu sasarengan ngamungkinkeun cai ngaliwat sacara gancang kalayan gancang tanpa peryogi alat-alat panguat tekanan tambahan. Ieu ogé ngandung harti yén elemen katun PP henteu meryogikeun dorongan listrik.

4. 80% tina kokotor nyaéta struktur katun PP multi-lapisan filter dina saring katun PP, unggal lapisan tiasa nyegat sareng nyimpen kokotor dina cai. Serat dina lapisan luar langkung kandel, serat dina lapisan jero langkung ipis, lapisan luar langkung leueur, sareng lapisan jero langkung kenceng, ngawangun struktur gradién multi-lapisan. Kalayan struktur multi-lapisan ieu, kapasitas nyepeng kokotor bakal ageung, sareng 80% tina pangotor anu disaring ku panyucian cai réngsé dina saringan katun PP.

4 poin di luhur mangrupakeun kaunggulan saringan katun PP dina nyucikeun cai. Salaku tambahan, kedah dicatet yén umur jasa saring katun PP biasana 3-6 bulan, sareng éta kedah diganti sacara rutin pikeun mastikeun pangaruh panyucian cai. Biaya katun PP murah, sareng biasana dianggo dina garis kahiji ku frékuénsi ngagantian anu relatif tinggi pikeun ngahontal pangaruh ngirangan biaya.

2. Kumaha carana ngaidentipikasi kualitas saring katun PP?

Kualitas saringan katun PP ditangtukeun ku ketang seratna. Serat internal saring katun PP kualitas luhur ketat sareng seragam, sareng bédana ieu henteu tiasa ditingali ku panon taranjang nalika nuju. Kumaha urang kedah ngabédakeun?

Kahiji: tingali beuratna. Urang tiasa ngabeuratkeun beurat ku panangan urang. Beuratna beurat, beurat kapadetan serat tina unsur saring sareng kualitasna langkung saé.

Kadua: tingali matéri na. Nalika milih elemen saringan, anjeun kedah optimis ngeunaan matéri unsur panyaring. Warna kertas saringan biasa nyaéta seragam sareng permukaan kertas na rata. Warna kertas saringan unsur saring inferior henteu seragam, sareng téksturna kirang.

Katilu: tingali dina komprési. Sacara umum, gedéna kapadetan serat unsur saringan, langkung saé komprési komprési, sareng kualitas bahan filter katun PP langkung saé. Urang tiasa nangtoskeun kalayan keuna. Sentuhan anu kuat, langkung saé kinerja komprési.

Kaopat: tingali koloid. Unsur panyaring biasa ngagaduhan kualitas gél anu saé sareng élastisitas anu saé, sedengkeun karét unsur saringan anu langkung lemah lemes sareng ngagaduhan tékstur anu goréng.

3. Kumaha carana nangtoskeun naha saringan katun PP kedah diganti? Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngaganti katun PP?

Saring katun PP énggal bodas. Anjeun tiasa ngabédakeun kualitas cai najis atanapi goréng ku darajat awak hideung saatos katun PP dianggo.

Catetan: Unsur saringan kedah disiram saatos dipasang. Waktu siram umum kedah langkung ti 5 menit.

Unsur saring katun PP kagolong kana unsur filter tahap munggaran panyucikeun cai. Beuki kokotor disaring, langkung gampang unsur saringan diblokir. Ku alatan éta, kahirupan unsur katun PP téh pondok pisan. Daérah anu henteu ngagaduhan kualitas cai tiasa diperyogikeun dina 3 bulan. Daérah anu kualitas cai langkung saé kedahna henteu langkung ti 9 bulan dina waktos anu pangpanjangna.

Salaku tambahan, ngagantian unsur filter kawilang saderhana, sareng pangguna Aspline kalayan kamampuan panangan anu kuat tiasa ngagentoskeun numutkeun manual instruksi, anu tiasa dipasang tanpa master, sareng ogé tiasa ngahémat sajumlah biaya.


Pos waktos: Jun-03-2020