• head_banner_01
  • head_banner_02

Téknologi Anyar sirah pancuran genggam mineral keramik kalayan saringan

Pedaran pondok:

Sirah pancuran méwah Abs Resin Spa kalayan 2 filter diwangun dina, punten mikaresep waktos spa anjeun!

Lempeng titanium - Pelat paduan Titanium anu diterapkeun masihan aliran cai anu langkung lega tibatan pelat datar

Filter Kalsium sulfit Disk - elemen saringan perawatan kulit antibakteri sulfit kalsium

Baktériostatik ACF karbon diaktipkeun - Dirobih serat karbon diaktipkeun | Antibakteri pérak anorganik


  • Saring Lalu Lintas: 5-7L
  • Tekanan Gawe: 0,1-0,5MPA
  • Pemurnian Cai Épéktip: 12000L
  • Bahan Awak: Résin ABS
  • Bahan Saringan: Karbon / Kalsium sulfit diaktipkeun
  • Beurat: 310g
  • Diménsi: 285 * 100 MM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    5
    spa shower head
    Traffic Traffic
    5-7L / Min
    Tekanan Gawe
    0,1-0,5MPA
    Pemurnian Cai Épéktip
    12000L
    Bahan Awak
    Résin ABS
    Bahan Saringan 
    Karbon Aktip, Kalsium sulfit
    Beurat 
    310g
    Diménsi
    285 * 100 MM
    filter elements hand shower

    Téhnologi ditingkatkeun- Titanium Melengkung

    piring dilarapkeun Pelat melengkung masihan aliran cai anu langkung lega tibatan lempeng rata. Sirah ukuran anu langkung lega -Pelat melengkung masihan anjeun raos seger sareng aliran cai anu réa.

    29193ee0-52fa-4560-a2e0-dd400ee55349
    ACF

    Rics lawon Non-anyaman Ti Jepang

    Lawon non-anyaman padet, pori-pori nyaring pori-pori, Langsung nyaring pangotor sédimén ageung

    Saringan ②ACF (serat karbon aktif)

    Kombinasi filtrasi presisi adsorpsi sareng bahan pangan tutuwuhan tingkat bahan mastikeun adsorpsi

    efisiensi ACF, sacara efektif nyaring klorin dina cai sareng ningkatkeun bau cai.

    Bakteriostatik ACF karbon diaktipkeun

    Dirobih serat karbon diaktipkeun | Antibakteri pérak anorganik
    Serat karbon anu diaktipkeun, saringan jinis adsorpsi, 2500m2 / g permukaan permukaan, sami sareng 5 kali pangaruh pemurnian karbon aktif, gancang sareng épék nyaring zat anu ngabahayakeun sapertos residu klorin sareng bahan organik dina cai keran, ningkatkeun pisan pelembab kulit. pangaruh sareng ngagentoskeun sagala rupa masalah kulit. Dina waktos anu sasarengan, serat karbon anu diaktipkeun ogé ditambihan ku bahan antibakteri dumasar pérak anorganik, anu sacara efektif ngahambat baktéri anu ngabahayakeun umum sapertos E. coli sareng Staphylococcus aureus. Éta ogé ngahambat tumuh baktéri bari ngaleungitkeun klorin, mastikeun kasucian sareng kaséhatan tina limbah, sareng ngarengsekeun titik nyeri yén cai résidu sigana bakal ngumpulkeun baktéri saatos déklorinasi.
    shower head elements

    Filter Kalsium sulfit Disk

    Unsur saringan kalsium sulfit, unsur saringan perawatan kulit antibakteri kalsium sulfit diekstraksi tina batu vulkanik alami. Éta didamel tina bahan baku alami sapertos kalsium sulfit ngalangkungan babandingan ciri khusus sareng prosés gancang. Mangrupikeun pangobatan cai bertéknologi tinggi sareng téknologi biologis sareng fisik produkna ngagaduhan ciri anu ngalemeskeun kualitas cai, nyaluyukeun nilai pH tina cai, antibakteri, anti jamur, sareng tahan suhu luhur, sareng tiasa ngamajukeun sirkulasi getih.
    Spa shower head

    Pangaruh panyucian

    * Cabut péstisida, kimia sareng polutan organik sareng anorganik sanés;
    * Cabut bau, bau sareng karusuhan dina cai;
    * Cabut logam beurat sapertos karat;
    * Ngaronjat ion oksigén négatip di kamar mandi;
    * Jantenkeun cai lemes, lemes sareng jelas;
    * Ngurangan 99% résidu klorin dina cai;
    * Lemes kualitas cai
    Utiliti saatos dianggo
    * Ngaleungitkeun kulit peradangan
    * Ngurangan jarawat dina awak
    * Kulit lemes, piceun gatal sareng kagaringan;
    * Cegah tungtung pamisah sareng rambut rontok


    Parentah Instalasi

    66

    Saatos Peringatan Penjualan

    Tanggal kadaluarsa saringan :Saringan ACF: 6-8 sasih panggunaan

    Saringan sambetan skala asam amino: dina 3-4 bulan. (Kualitas cai anu béda bakal ningkat atanapi turun di daérah anu béda)

    Upami pancuran henteu ngahasilkeun cai atanapi cai na janten jelas leutik.
    Punten gentos saringan dina waktosna.

    Pakét produk

    photobank (1)
    55

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami