• head_banner_01
  • head_banner_02

Téhnologi Anyar Aroma Vitamin C Pancuran FIlter

Pedaran pondok:

 6 Ambu AROMA  - Bantosan anjeun bersantai awak capé sareng pikiran setrés

PENGAYAAN Kulit & Rambut - ningkatkeun pelembab, pamulihan, pemutihan, sareng élastisitas kulit

Beunghar VITAMIN C - Bahan Vitamin tina gél vitamin bakal ngaleungitkeun 99,9% residu klorin sareng Boga pangaruh antioksidan sareng nyayogikeun vitamin kana kulit anjeun

Saringan épéktip - Éta ngaluarkeun karat & zat ngabahayakeun tina cai keran kalayan épéktip


  • Pabrikan: Xinpaez
  • Diménsi: 133 * 46 MM
  • Beurat: 144g
  • MOQ: 50 Sapotong
  • Bahan Shell: Polikarbonat (PC)
  • Fitur: Ambu Vitamin C
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    5

    Cangkang "Logam Transparan"
    Ngawangkong ngeunaan Bahan Saringan Shell, Ngabandingkeun PC sareng ABS, PC mangrupikeun palastik tahan dampak anu pangsaéna. PC kagolong kana rékayasa plastik kalayan harga tinggi, tapi PC ngagaduhan sipat insulasi listrik anu hadé sareng sipat mékanis, khususna résistansi dampak, kateguhan tinggi, kisaran suhu operasi anu lega (-100 ~ 130 ℃) sareng transparansi tinggi (katelah "Logam transparan"), henteu-toksik, gampang diolah sareng bentukna. Éta henteu ngan ukur tiasa ngagentos sababaraha logam, tapi ogé kaca, kai, sareng sajabana PC henteu tahan kana hidrolisis, résistansi panas PC sakitar 130, résistansi panas ABS 80 derajat, kinerja PC sacara hadé langkung saé.

    Puterkeun kulit anjeun!
    Vitamin C dianggo dina saringan pancuran, sabab éta tiasa nahan sinar ultraviolét dugi ka sababaraha tingkat, ningkatkeun kaayaan bintik-bintik hideung bintik-bintik, janten pangaruhna ngabodasan. Produk perawatan kulit anu beunghar ku vitamin C tiasa ngabantosan kulit ngalawan sinar ultraviolét nalika usum panas, ngamajukeun metabolisme kulit, sareng ngajauhan bintik-bintik hideung titik pigménan. Dina usum salju, éta tiasa ningkatkeun kusam sirkulasi getih anu goréng dina kulit, janten anjeun ogé tiasa bodas sareng ngagurilap dina usum salju.

    Pelembab
    Saatos mandi nganggo saringan ieu, ramo anjeun licin sareng kulit anjeun karasa tembus. Kandungan uap kulit bakal ningkat sacara signifikan saatos dianggo.

    aroma replaceable filter

    Saringan anu tiasa diganti
    1. Ngandung vitamin C masif, 45000mg, anu 800 kali tina jeruk nipis '. Sakali cai asup, éta bakal masihan virtamin masif C. Jelas Nyabut klorin.
    2. Pangaruh pelembab méré kulit lemes, lemes sareng beueus.
    3. Ngurangan setrés sareng kacapean.

    Removing Chlorine

    Ngaleupaskeun klorin perlu
    Sisa klorin dina cai keran gampang dikaluarkeun tina hawa nalika mandi sareng tetep dina kamar mandi kedap udara. Mandi sapuluh menit ibarat nginum cai 1L. Kanyataanna nyaéta jumlah klorin anu diserep tina hawa nalika mandi langkung seueur tibatan nginum.

    H6fba56edf1ef4065ac4bac55458c14baG

    Kumaha Cara Vitamin C?
    Éta metode nétralisasi. Vitamin C mangrupikeun bahan kimia anu tiasa diréduksi janten tiasa nétral sareng klorin. Vitamin C tiasa ngirangan Cl2 janten Cl-, anu dioksidasi janten oksidasi vitamin C ku nyalira. Réaksi ieu kedah dilaksanakeun dina cai, sareng pangaruh na henteu saé dina kaayaan padet.

    H1293f7bc0f03486291b6725aa9dc45382

    Saringan anu tiasa diganti
    Inti saringan dina jero cangkang tiasa diganti. Nalika inti saringan parantos habis, urang ngan ukur kedah ngaganti inti saringan. Kumaha waé, urang tiasa ngahémat seueur artos sareng énergi. Sakumaha sering urang ngagantikeunana? Nya, éta gumantung. Sacara umum, hiji unsur panyaring tiasa nyayogikeun cai 6000L, anu tiasa dianggo pikeun kulawarga lima kanggo mandi sakitar sabulan.

    OEM Sadia
    Model ieu mangrupikeun piring utama kami anu dihasilkeun di pabrik kami. Kami ngagaduhan labél tapi kami henteu ngalampirkeun. Kusabab urang nyayogikeun OEM dina anu ieu, kalebet kisaran kustomisasi anu lengkep. Kami nunjukkeun prototipe, sareng sésana rohangan diséépkeun pikeun pikiran anjeun, Logo, elemen saringan sareng cangkang, sadayana tiasa disesuaikan. Upami anjeun henteu ngagaduhan ideu, kami gaduh tim desain kami sorangan pikeun mamatahan anjeun, tangtosna kami ogé ngagaduhan stok, punten pesen upami anjeun resep. Ayeuna urang ngagaduhan sertipikat MSDS sareng SGS dina modél ieu nunjukkeun di handap. Hatur nuhun kana kasabaran anjeun, sakumaha anjeun parantos dugi ka dieu. ^^

    Pabrikan
    Xinpaez
    Modél Nom
    GVP
    Ukuranna
    133 * 46 mm
    Bahan
    PC
    Ambu
    Rose, Lavender, Lemon, Mint,
    Stroberi, melati
    Beurat
    144g
    Fungsi
    Nyoplokkeun Klorin
    Fitur
    Anti sepuh

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami