• head_banner_01
  • head_banner_02

Méwah Matte Hideung Disaring Sirah Kepala

Pedaran pondok:

  • Matte Hideung bérés-Pancuran panangan anjeun bakal katingali endah pisan. Matte hideung bérés hulu péngkolan.
  • LASER-TUNNEL Téknologi- Tekanan tinggi ngamungkinkeun ngahémat cai 30%.
  • Saringan dobel- Disk filter ngandung manik, cecekelan filter: katun PP, serat Karbon, Vitamin C
  • Produk lengkep Disaluyukeun. Bahan (ABS, PC) sareng warna tiasa diluyukeun

Detil Produk

Tanda Produk

Pabrikan

Xinpaez

Bahan cecekelan

ABS

Fuctions

Ngirit cai, disaring

Jumlah Modél

HA114

Diménsi

10 / 3,4 inci

MOQ

1

Wangunna 

bunderan

Warna

ngaropea

Matte Hideung   Pancuran panangan anjeun bakal katingali endah pisan. Matte hideung bérés hulu péngkolan. A finish hideung matte anu konsistén sampurna mungkin. Éta ngajantenkeun anjeun supados anjeun tiasa gampang ngabersihkeun sareng nangtoskeun pancuran hideung hideung matte tanpa ngarobih penampilanana. Sadaya produk perawatan cet matte Xinpaez sacara khusus dirumuskeun tanpa silicones, waxes sareng fillers, anu hartosna éta moal nambihan gloss sareng ngaganggu penampilan matte. Jalma resep nyarios goresan matte langkung gampil tibatan herang, tapi éta henteu leres leres! Matte cet sanés-corétan-jelas, jelas, tapi anjeun sigana moal ngagaduhan masalah sareng tanda pancuran sahenteuna.

Téhnologi laser-TUNNEL  nganteurkeun tekanan cai anu luar biasa anu tiasa ngabobol kaos kaki anjeun (upami ngan ukur ngagemna dina pancuran), tapi aliranna lemes-lemes sareng ngagumbirakeun! | Laser Perforated Micro-Jets ngabentuk torowongan kakuatan anu ngageleger anu ngabeledugkeun titisan mikroskopis hawa campuran sareng cai kalayan kakuatan anu luar biasa sareng kecepatan aliran anu kéngingkeun hemat cai 30%.

Saringan Cai Wangun  nganteurkeun maju multi-tahap tapis cai pikeun kulit anu langkung séhat & katingali ngora & rambut.

Saringan Disk  nyucikeun cai pancuran ku cara ngahalangan sédimén sareng kokotor.

Saringan TANGAN KARTI  Éta ngagabungkeun kuat KDF, Kalsium Sulfite sareng Karbon Aktif pikeun nyabut kalungguhan, klorin, péstisida sareng logam beurat, nyegah karat, jeruk nipis sareng bau, ngalemeskeun cai sareng ningkatkeun kasaimbangan PH-na.

AROMA VITAMIN C  saringan cai tiasa dilebetkeun salaku saringan cecekelan, anu Ngandung konséntrasi vitamin C pikeun ngamajukeun rambut sareng kulit anu langkung séhat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami