• head_banner_01
  • head_banner_02

Tentang Kami

XuZhou Xinpaez

9c61c224d75cfb9a537b9fc6c80b0d6

Xinpaez: Spesialis dina panguburan cai ti saprak 2010 Cina Xinpaez alat panyucian cai Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu terkenal dina panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan sirah pancuran, selang pancuran, saringan cai, bagian saringan cai, sareng asesoris dapur. Didirikeun dina taun 2010 kalayan modal anu kadaptar 6 juta yuan (RMB). Dina panungtun berharga Diréktur kami, 'Mr. WenLian Qiao ', kami parantos ngahontal kasuksésan anu luar biasa dina domain ieu. Kapamimpinan karismatikna, kanyaho anu rinci sareng motivasi anu tetep parantos ngamungkinkeun urang pikeun netepkeun diri salaku organisasi anu tiasa dipercaya dina domain ieu.

TIM KAMI

Ayeuna urang parantos ngajalankeun 10 lini produksi. Kami diberdayakeun ku tim ahli anu rajin.
Perusahaan urang gaduh tim QC (Kontrol Kualitas) independen, aranjeunna bakal ngalaksanakeun pamariksaan sampling teratur sareng henteu teratur pikeun mastikeun kualitas lini produksi, ngaleungitkeun kahariwang konsumén. Ahli kami ngamanfaatkeun téknologi tabungan cai sareng saringan cai pangénggalna pikeun kualitas cai anu pangsaéna. Aranjeunna damel sasarengan sareng silih pikeun kasuksésan tujuan organisasi.

04d4dc5948e023f0cd6c2b505000f0a
/about/

Jaringan penjualan sareng jasa kami sumebar di sadaya penjuru nagara, nagara-nagara ékspor utama nyaéta Jérman, Koréa Kidul, Italia, India, Rusia, Australia, Indonésia, sareng sajabana perusahaan kerjasama utama kami nyaéta: RongShiDa, ZhiGao, Angel, Midea, jsb Kami nilai inti perusahaan nyaéta "Fokus kana kualitas tibatan jumlah, ngahasilkeun ku haté". Kami arepkeun pikeun masihan anjeun palayanan anu wareg ngalangkungan kerja keras urang. Anjeun tiasa nelepon perusahaan urang iraha waé Upami anjeun mendakan masalah nalika panggunaan produk kami. Kami bakal nanganan sadaya masalah saatos-penjualan sahingga anjeun bakal wareg. Dina raraga ngantep anjeun mésér kalayan betah, Xuzhou Xinpaez ngajanjikeun hal-hal ieu: kualitas luhur, harga murah, pangiriman gancang, layanan purna jual terbaik.

biaoti-1
3cb8620ef4984be2c8fd55e93bf975b-min
7749eb74cdc9ed8dd078adce0f72681
159e21845d35c48b1a2d288e7dab64e

Di Xinpaez, kami parantos janten patokan dina pangobatan cai di Cina. Mangtaun-taun, urang parantos kéngingkeun seueur pangalaman dina domain ieu. Kami ngandelkeun tim spesialis anu disertifikasi. Henteu janten masalah naon anu anjeun peryogikeun, kami bakal tiasa nunjukkeun solusi anu pangsaéna pikeun kéngingkeun cai murni. 
Kami ngan ukur nawiskeun produk kualitas luhur. Tujuan kami pikeun nyumponan kabutuhan konsumén urang. Kami gaduh alat-alat canggih, téknologi profesional, rumus ilmiah sareng manajemén kualitas produksi anu ketat. Kami bakal terang kabutuhan anjeun dina waktosna, sareng ngadamel sagala jinis produk numutkeun kabutuhan anjeun.

Sértipikat

 

Para ahli anu ditunjuk ku kami gaduh terang sareng pangalaman ngeunaan damel di organisasi ngolah cai. Kusabab hasil padamelan propésional urang, kami parantos tiasa nangtung payuneun pesaing kami. Salaku tambahan Kami mangrupikeun Suplai Emas PLUS anu disahkeun ku SGS. Saringan cai sareng kartrid urang sadayana ngagaduhan ROHS, ngahontal sareng sertipikat anu sanés.

90487e6e2da7aa90fc2b8dc528e847b
b029362ebab439eda8946b01278bd09
a12734e917396bf82615c621cbf2c2f
83b1ec708c72343d1623dc13f4be107
82f6bbb4c26842b37294e9effac7a02
0e3cbef2307d09fc4017d29a7657161
0a59c085d7e3f77ccc9cf7df845c4b0