PRODUK

TENTANG KAMI

  • Kami Di dieu

    Xinpaez: Spesialis dina panguburan cai ti saprak 2010 Cina Xinpaez alat panyucian cai Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu terkenal dina panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan sirah pancuran, selang pancuran, saringan cai, bagian saringan cai, sareng asesoris dapur. Didirikeun dina taun 2010 kalayan modal anu kadaptar 6 juta yuan (RMB). Dina panungtun berharga Diréktur kami, 'Mr. WenLian Qiao ', kami parantos ngahontal kasuksésan anu luar biasa dina domain ieu.

  • abou_img
  • abou_img_1
  • abou_img_2
  • abou_img_3
  • abou_img_4
  • abou_img_5

BERITA